{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren TSstartup konkurs - prilika za programere i firme

22.2.2013. u 15:21
0
0
Otvoren TSstartup konkurs - prilika za programere i firme
0
Otvoren TSstartup konkurs - prilika za programere i firme
Telekom Slovenije je otvorio novi konkurs za učešće u "TSstartup business accelerator" programu, koji pruža priliku mladim firmama i programerima da svoju inovativnu ideju uz podršku ovog operatera pretvore u poslovno rješenje.
Zbog toga Telekom Slovenije poziva kompanije, timove i pojedince iz zemlje i inozemstva koji rade u razvoju web, mobilne i telekomunikacione usluge, a koji su u potrazi za prilikom da na tržištu uspješno predstave svoju ideju, da učestvuju u drugom krugu "TSstartup business accelerator" programa.

Prijave se vrše putem Internet portala www.tsstartup.si do 8. marta 2013. godine.

Odabrani timovi sa TSstartup programom počinju 18. marta 2013. godine a timovi se takmiče za ukupan nagradni fond od 30.000 eura.

Telekom Slovenije tokom četiri mjeseca, koliko traje ovaj poslovni program, mladim firmama i programerima pruža poslovni prostor u Ljubljani sa svom potrebnom infrastrukturom, mentorstvo, stručnu pomoć, kao i specijalizovane obuke, a učesnici ovog programa bi jedino trebalo da obezbijede prevoz i smještaj.

Telekom Slovenije "TSstartup business akcelerator" predstavlja prvi program u Sloveniji koji učesnicima nudi sve što je potrebno za intenzivan razvoj i pripremu za ulazak na telekomunikaciono tržište.

U septembru prošle godine objavljen je prvi konkurs usmjeren na preduzeća, timove i pojedince u razvoju online, mobilnih i telekomunikacionih usluga. Već u prvom konkursu premašena su sva očekivanja TSstartup projekta jer je u konkurenciju ušlo 78 timova, od kojih izabrano 11 finalista, dok su nagradni fond od 30.000 eura osvojila dva tima: Fylet tim koji je razvio aplikaciju za prenos fotografija između smartphone i računara i za tu aplikaciju je osvojio nagradu od 20.000 eura i Aventa+ tim koji je osvojio nagradu od 10.000 eura jer je razvio novi app Peekster, koji radi kao veza između printanih medija i web sadržaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: