Korak dalje
708

Promo / Kreiran prvi channel manager u Bosni i Hercegovini

Da u Bosni i Hercegovini pokrenu biznis i ne odlaze vani odlučili su bh. stručnjaci okupljeni oko Adnana Behrema, IT inžinjera koji je do sada radio veliki broj zanimljivih projekata, a sada je otišao i korak dalje. On je, naime, zajedno s timom stručnjaka iz BiH i regiona kreirao prvi channel manager u Bosni i Hercegovini pod nazivom REZIMA.

"Tokom dugogodišnjeg rada u turističkom sektoru, u svijetu, regionu i kod nas u BiH, uvidio sam da zemlje koje se najviše oslanjaju na turizam imaju nekoliko softvera koji hotelijerima, odnosno HORECA zajednici, olakšava poslovanje preuzimajući na sebe dio obrade i procesiranja rezervacija te planiranja marketing kampanja na osnovu rezultata koje generišu softveri. U saradnji s bosanskohercegovačkom HORECA zajednicom uvidio sam da bi jedan takav softver u BiH mnogo poboljšao poslovanja kako velikih hotela, tako i manjih oglašivača smještaja kao što su moteli, hosteli, apartmani i sl. Prije nešto manje od godinu s timom stručnjaka iz oblasti turizma, marketinga i informacijskih tehnologija započeo sam izradu softvera pod nazivom REZIMA koji će HORECA zajednici pružiti sve ono što imaju vodeće svjetske turističke HORECA zajednice", saopćio je Adnan Behrem, pokretač ovog projekta.

"Danas ponosno mogu kazati da smo razvili prvi bosanskohercegovački channel manager koji sve rezervacije pristigle s online servisa i one koje gosti rezervišu u objektima smješta na jedno mjesto, u jednu aplikaciju. Vlasnici smještajnih objekata, menadžeri ili pak osoblje na recepciji može u svakom trenutku pratiti rezervacije s više od 40 online servisa bez bojazni da će doći do preklapanja rezervacija i da će iste rezervacije morati ručno procesirati. REZIMA to sve radi za njih, vlasnicima ostaje da stave veći fokus na gosta, emilinišu admnistraciju, greške i stres", rekao je Adnan Behrem.

Šta je REZIMA?

REZIMA je channel manager namijenjen za vlasnike hotela, hostela, apartmana i pansiona. Omogućava vlasnicima ovih objekata da sa bilo kojeg mjesta na svijetu internetom prate i kontrolišu prodaju u svojim objektima. REZIMA na jednom mjestu prikazuje sve rezervacije, bilo one izvršene u objektu ili na nekom od 40 online servisa s kojima vas povezuje.

Oglašavanjem smještaja na REZIMA channel manageru automatski se povezujete s više od 40 najpopularnijih servisa za rezervacije kao što su Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Holidaylettings i drugima. Povećanjem dostupnosti Vašeg smještaja za mnogobrojne turiste diljem svijeta, povećava se i broj rezervacija unutar sezone i van nje, što je i osnovni cilj REZIME.

Sve prispjele rezervacije se automatski ažuriraju na svim portalima te je stoga mogućnost dvostrukih rezervacija svedena na minimum. Prilikom svake rezervacije i promjene rezervacije na bilo kojem od partnerskih portala REZIMA vas obavještava SMS porukom, time smanjujući mogućnost da vi ili osoblje na recepciji zaboravite ili propustite rezervaciju.

Podaci koje sakuplja REZIMA pružaju vam mogućnost analize i strateškog planiranja koji je presudan za sve marketinške aktivnosti. Pratite broj noćenja, prihod, prosječne cijene noćenja, lokacije iz kojih dolaze gosti i još puno toga. Putem REZIMA channel managera s jednog mjesta možete upravljati rezervacijama i kapacitetima više smještajnih objekata. Nisu vam potrebni softveri i nalozi za svaki objekt koji posjedujete. Jednim klikom učitavate podatke objekata na jednom mjestu.

Ko može koristiti REZIMU? Praktično svi. Za sve one koji nemaju mogućnosti da sebi priušte web stranicu putem koje će im gosti moći izvršiti rezervacije, REZIMA ima idealno rješenje, REZIMA booking engine pretvara vašu klasičnu web stranicu u idealan rezervacijski alat te poboljšava Vašu web stranicu, potičući posjetitelje da rezervišu svoje sobe direktno na vlastitoj web stranici. Prodajete sobe direktno putem svoje web stranice i Facebook stranice bez ikakvih dodatnih troškova.

Dostupnost?

REZIMA aplikacije dostupne su za Android, IOS i Windows uređaje. Više potražite na rezima.net.

Trial period

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na probni period od jednog mjeseca. Pokreni svoje oglašavanje već danas. Bez rizika, bez troškova. Mogućnost otkazivanja u bilo kojem trenutku.