Startupi
79

Api Lab - prilika za praksu

Authority Partners Inc. sa ponosom objavljuje poziv za aplikacije za četvrtu generaciju polaznika prakse u Authority Partners Inc. (API) Labu, koja će se održati u periodu od 17. novembra 2014. do 6. februara 2015. godine.

Authority Partners Lab traži programere, poduzetnike, analitičare i informatičare za obavljanje prakse u najsavremenijim projektnim timovima.

Minimalno trajanje projekta je 12 sedmica. Polaznici će imati priliku da dožive stvarno IT start-up okruženje, da se takmiče sa rokovima i drugim timovima, kao i da pokažu svoj napredak svake dvije sedmice. Na raspolaganju će imati API Lab mentora, besplatan i slobodan pristup svim tehnologijama potrebnim za projekat, a sve što je potrebno da ponesu su znatiželja, pozitivan stav i nove ideje.

Cilj prakse u API Labu je da polaznici steknu znanje o tome šta je potrebno za uručenje IT proizvoda klijentu, te kako je raditi u timu sa najnovijim tehnologijama i alatima.

Po završetku prakse, najboljim praktikantima će biti pružena prilika da dođu na razgovor za posao u Authority Partners Inc.

Projektni timovi će biti formirani prema sljedećim grupama tehnologija: • Enterprise and Cloud IT • Mobile and Home IT • Social and Internet Scale IT

Više informacija o načinu prijave možete pronaći ovdje.

Authority Partners Inc. je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već devet godina uspješno posluje u Sarajevu. Naša misija je stvaranje tehnoloških rješenja koja pomažu našim klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji. Glavne usluge koje Authority Partners pruža su: Razvoj i arhitektura softvera, Osiguranje kvaliteta, User experience i grafički dizajn, Informacijska sigurnost, itd.