Potpisani novi ugovori
19

Star-Centar potvrdio težnju da ponudi najbolje od Mercedes-Benza

Klix.ba
Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji, potvrdila je uspješnu dugogodišnju saradnju sa kompanijom Star-Centar iz Živinica potpisivanjem dilerskih ugovora sa neodređenim rokom trajanja.

Navedeni ugovori su potpisani 23. oktobra 2018. godine, a obuhvataju prodaju putničkih i dostavnih vozila, uz servisiranje putničkih, dostavnih i teretnih vozila.

Tom prilikom, generalni direktor kompanije Star Import, Štefan Vöröš je kazao:

"Kompanija Star Import, koja posluje u okviru Emil Frey Grupe, jednog od najvećih distributera automobila u Evropi, konstantno radi na unapređenju dilerske mreže. Mi smo prepoznali kompaniju Star-Centar kao sjajnog partnera i sa unaprijeđenim prodajnim salonom i servisnim centrom u Živinicama pokazujemo posvećenost Mercedes-Benz klijentima na tržištu u Bosni i Hercegovini".

Mercedes-Benz na području Tuzlanskog kantona prisutan je od 2001. godine otvaranjem jednog od najmodernijih prodajno-servisnih centara za Mercedes-Benz vozila na teritoriji BiH. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja i visoko postavljenim standardima poslovanja tokom proteklog perioda, Star Centar prerastao je u uglednu kompaniju koja posluje po najzahtjevnijim evropskim zahtjevima koristeći se najmodernijom tehnologijom sa ciljem najkvalitetnijeg pružanja usluga klijentima.

Prema riječima generalnog direktora kompanije Star-Centar, Smajla Đuga, Mercedes-Benz, odnosno Star Import je prepoznao zalaganje i jedinstveni pristup kompanije Star-Centar klijentima i brendu Mercedes-Benz koji sa ponosom zastupaju.

"Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi najbolje u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga. Star-Centar će kroz saradnju sa kompanijom Star Import pružiti našim klijentima najkvalitetniju uslugu".

Star-Centar posluje po najstrožim Mercedes-Benz standardima sa najvišim stepenom opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni program. Najveći standardi radnih uslova, konstantno ulaganje u edukaciju zaposlenih i menadžmenta, omogućuju Star-Centru ostvarivanje poslovnih ciljeva, snažan rast i visok kvalitet poslovnih procesa.

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta i javnog života koji su poslije oficijelnog dijela uživali u nastavku druženja uz svečani ručak.