{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Špirićeva podrška udruženju "Kupujmo i koristimo domaće"

F
18.7.2007. u 14:55
0
0
Špirićeva podrška udruženju "Kupujmo i koristimo domaće"
0
Špirićeva podrška udruženju "Kupujmo i koristimo domaće"
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirić primio je danas u Sarajevu Admira Kapu, predsjednika Udruženja „Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH“.
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH je podržao aktivnosti ove nevladine organizacije usmjerene na podsticanje domaće proizvodnje i smanjenje trgovinskog deficita Bosne i Hercegovine. Pozvao je Udruženje da Vijeću ministara BiH dostavi konkretne zahtjeve i da koristeći se Sporazumom o saradnji Vijeća ministara s nevladinim organizacijama ostvaruje dnevnu saradnju s nadležnim ministarstvima.

Kapo je upoznao predsjedavajućeg Špirića o aktivnostima ove nevladine organizacije, usmjerenim na buđenje svijesti bh. stanovništva da kupuje i koristi domaće proizvode i o aktivnostima čiji cilj je da se ostvari bolji plasman bosanskohercegovačkih proizvoda na tržištima van BiH.

Predsjednik Udruženja „Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH“ Admir Kapo je naveo da Udruženje okuplja 143 kompanije iz BiH, saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: