{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sparkasse Bank lansira novu Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja "Prolazi svugdje"

14.5.2015. u 12:08
0
Sparkasse Bank lansira novu Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja "Prolazi svugdje"
0
Sparkasse Bank lansira novu Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja "Prolazi svugdje"
U skladu sa modernim trendovima u kartičnom poslovanju, Sparkasse Bank je na tržište BiH u sklopu nove akcije MasterCard kartica lansirala novu, bolju i efikasniju MasterCard Shop&Fun karticu za plaćanje na rate kojom je moguće kupovati do 36 rata na preko 20 hiljada prodajnih mjesta u BiH i 33 miliona prodajnih mjesta u svijetu, te putem interneta.
Nova MasterCard Shop&Fun kartica za plaćanje na rate predstavlja praktično i sigurno rješenje koje unaprjeđuje svakodnevno iskustvo kupovine i stil života korisnika. Unaprijeđena Shop&Fun kartica omogućava kupovinu bez kamate do 12 mjeseci, kupovinu putem interneta, podizanje gotovine na bankomatima, otplatu na rate sredstava isplaćenih na bankomatima kao i odgodu plaćanja do 50 dana.

Ovom karticom je moguće obaviti i provjeru limita i raspoloživog iznosa na svim bankomatima Sparkasse Bank 24/7 kao i automatsku otplatu rata sa tekućeg računa 20. dana u mjesecu.

"Našim sadašnjim i potencijalnim klijentima smo pripremili novu akciju MasterCard kartica sa fokusom na Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja je prilagođena njihovim potrebama, navikama, te životnom stilu i sigurna sam će im učiniti kupovinu pravom zabavom. Napominjem da u toku nove akcije svi oni koji apliciraju za Shop&Fun karticu su oslobođeni naknade za izdavanje. Pored nove MasterCard Shop&Fun kartice za plaćanje na rate naše klijente očekuju i druge vrste MasterCard kartica koje su najbolji način da brzo, bez provlačenja kartice kroz POS terminal vrše plaćanja i najpovoljnije podižu gotovinu. Posebno ističem da su ovo kartice koje omogućavaju beskontaktno plaćanje uz maksimalnu sigurnost. Sparkasse Bank je i prva banka na tržištu BiH koja je obezbijedila klijentima 3D sigurnosni standard koji podiže sigurnost korištenja kartice na internetu. Sa novom MasterCard Shop&Fun karticom za plaćanje na rate i beskontaktnim MasterCard Debit karticama, naša ponuda kartičnih proizvoda postala je još potpunija i želim napomenuti da nastavljamo pratiti svjetske trendove kada je kartično poslovanje u pitanju, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva naših klijenata", Izjavila je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Plašite li se da će se poskupljenje goriva odraziti na poskupljenje namirnica?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: