biznis
0

Sparkasse Bank lansira novu Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja "Prolazi svugdje"

U skladu sa modernim trendovima u kartičnom poslovanju, Sparkasse Bank je na tržište BiH u sklopu nove akcije MasterCard kartica lansirala novu, bolju i efikasniju MasterCard Shop&Fun karticu za plaćanje na rate kojom je moguće kupovati do 36 rata na preko 20 hiljada prodajnih mjesta u BiH i 33 miliona prodajnih mjesta u svijetu, te putem interneta.

Nova MasterCard Shop&Fun kartica za plaćanje na rate predstavlja praktično i sigurno rješenje koje unaprjeđuje svakodnevno iskustvo kupovine i stil života korisnika. Unaprijeđena Shop&Fun kartica omogućava kupovinu bez kamate do 12 mjeseci, kupovinu putem interneta, podizanje gotovine na bankomatima, otplatu na rate sredstava isplaćenih na bankomatima kao i odgodu plaćanja do 50 dana.

Ovom karticom je moguće obaviti i provjeru limita i raspoloživog iznosa na svim bankomatima Sparkasse Bank 24/7 kao i automatsku otplatu rata sa tekućeg računa 20. dana u mjesecu.

"Našim sadašnjim i potencijalnim klijentima smo pripremili novu akciju MasterCard kartica sa fokusom na Shop&Fun karticu za plaćanje na rate koja je prilagođena njihovim potrebama, navikama, te životnom stilu i sigurna sam će im učiniti kupovinu pravom zabavom. Napominjem da u toku nove akcije svi oni koji apliciraju za Shop&Fun karticu su oslobođeni naknade za izdavanje. Pored nove MasterCard Shop&Fun kartice za plaćanje na rate naše klijente očekuju i druge vrste MasterCard kartica koje su najbolji način da brzo, bez provlačenja kartice kroz POS terminal vrše plaćanja i najpovoljnije podižu gotovinu. Posebno ističem da su ovo kartice koje omogućavaju beskontaktno plaćanje uz maksimalnu sigurnost. Sparkasse Bank je i prva banka na tržištu BiH koja je obezbijedila klijentima 3D sigurnosni standard koji podiže sigurnost korištenja kartice na internetu. Sa novom MasterCard Shop&Fun karticom za plaćanje na rate i beskontaktnim MasterCard Debit karticama, naša ponuda kartičnih proizvoda postala je još potpunija i želim napomenuti da nastavljamo pratiti svjetske trendove kada je kartično poslovanje u pitanju, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva naših klijenata", Izjavila je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.