Weekend fasada
2

Promo / Sniženje na fasadne sisteme i stiropor do -10% u Penny Plusu

Weekend fasada u Penny Plusu u periodu od 25.05. do 27.05. donosi popuste od -10% na fasadne sisteme, te -5% na stiropor.

Vrijeme je da ugradite novu fasadu te da uštedite do 60% godišnje potrošnje na grijanje. Ugradnjom nove fasada vaš dom ljeti će biti ugodniji i svakako vaša kuća će izgledati ljepše te trajno dobiti na vrijednosti.

Ugradnjom nove fasada zaštiti ćete se od vanjskih utjecaja kao što su temperatura, vlaga i zvukovi. U svakom godišnjem dobu temperatura u kući ostaje stabilna i ravnomjerno raspoređena. Fasada također štiti kuću i produžuje joj vijek trajanja jer štiti konstrukciju kuće od naprezanja kod naglih promjena temeprature. Neugodan miris vlage spriječit ćete dobrom izolacijom te svakako zaštiti zdravlje svoje porodice i sebe. Dom je mjesto gdje provodite najviše vremena, te je održavanje idealne temperature i postotka vlage značajan faktor savjesnog življenja. Za kvalitetnu zvučnu izoaciju bitno je da pazite na kvalitetne spojeve stolarije i fasade.

Penny plus preporučuje Stamal fasadne sisteme uz nevjerovatnu akciju -10% koja traje od 25.05. do 27.05.

Stamal je tijekom niza uspješnih godina postao prepoznatljiv kao jedan od najvećih i najsuvremenijih proizvođača širokog asortimana cementnih i gipsanih maltera , građevinskih ljepila, dekorativnih maltera i poludisprzivnih boja. Dugogodišnje ulaganje u suvremenu tehnologiju i pracenje trendova , rezultiralo je plasmanom 100% domaćeg proizvoda na BH i regionalna trzista.

Posjetite Penny plus i odaberite proizvođača fasadnih sistema i stiropora koji će vašu kuću učiniti ljepšom i ugodnijom. Požurite jer vijeme trajanja akcije je ograničeno.