Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavijestite svoju banku gdje putujete ???? ..................... Zamislite nazovete UniCredit banku i kažete teti na telefonu, eto samo da znate ja putujem na 10 dana u Mađarsku
@SandraNaSteroidima teško je tebi skontati zašto ljudi obavijeste banku o svom putovanju. Drži se lakših stvari.
Ovi strucnjaci isto k'o oni stomatolozi na reklamama za pastu za zube...
@migrantsyriauskbih zabranjeno je to.
najbolje ko Rumuni prije rata krenu na more ,nestane im para kod Sarajeva pa se vrate kući u Bugarsku
Savjet o čuvanju para na više mjesta u ruksaku je i najgori. Ruksaci se redovno kradu, također i otimaju pod prijetnjom toljagom, pištoljem, nožem, ili šarafcigerom. Džaba što imaš pet tajnih pregrada u ruksaku kad naiđu baje sa šarafcigerom i toljagom i odnesu ti ruksak.
a strucnjaka i savjeta u pm
Ja sam sebi ugradio maleni RFID za svaki slucaj. Ne volim ja komplikovane stvari.
Najbolje ces sacuvat pare ako nigdje ne ides 😉
Obavezno fotografirajte sve svoje debitne/kreditne kartice .....dragi moji strucnjaci PRVO sto morate uciniti kad primjetitite da vam je kartica nestala je da u roku odmah tu karticu blokirate. Fotografija moze da posluzi samo za uspomenu i dugo sjecanje.
ovo je clanak preveden sa interneta i nije pisan za nase trziste. trebali ste ga prilagoditi barem malo lijencine lijene i stoko novinarska, zar je tako tesko potruditi se malo.
Za ove strucnjake je moj Sabit mastermind
Zar imaju 'stručnjaci' i za ovo lol