Promo
0

Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile – pametni telefon za pametna plaćanja

I. P.
Ukoliko vam je potreban novi pametni telefon, kvalitetne bežične slušalice ili bežični punjač za mobilne uređaje, a želite uštediti i vrijeme i novac – koristite uslugu Addiko Mobile i učestvujte u nagradnoj igri, koju su organizovale Addiko banke u BiH.

Svaki mjesec 6 najsretnijih dobitnika širom BiH osvojit će telefon Samsung A50, bežične slušalice JBL te prijenosni punjač Powerbank Acme.

Addiko Mobile nagradna igra trajat će sve do kraja 2020. godine, a pravo učešća imaju svi postojeći i novi klijenti Addiko banke, koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva - Addiko Mobile.

Usluga Addiko Mobile namijenjena je svima onima koji žele upravljati svojim finansijama odakle god i kad god to požele, na jednostavan i brz način. Zbog ubrzanog tempa života vremena imamo sve manje, te se zbog toga konstantno trudimo koristiti i adekvatne digitalne usluge, koje će nam pomoći da efikasnije upravljamo vremenom.

Zato su u Addiko banci implementirana rješenja koja su klijentima uveliko olakšala pristup bankarskim uslugama, jer dostupnost kroz različite digitalne komunikacijske kanale, uključujući elektronsko i mobilno bankarstvo, kao i društvene mreže, štedi i vrijeme i novac njenih klijenata. Naime, plaćanja Addiko digitalnim uslugama duplo su povoljnija nego plaćanja na šalteru banke, a Addiko Mobile aplikacija je jedna od najbolje ocijenjenih bankarskih aplikacija od strane korisnika.

Pravila nagradne igre dostupna su na Addiko.ba.