Nagrađena četiri klijenta Addiko banke

Nagrađena četiri klijenta Addiko banke
0
A. P.
25.10.2019. u 11:48
0
komentara
0

dijeljenja
Nagrađena četiri klijenta Addiko banke
Povodom trećeg rođendana Addiko banke pokrenuta je i nagradna igra za sve klijente Addiko banke, a prvi najsretniji klijenti su već nagrađeni.
U ovoj rođendanskoj kampanji Addiko će svake sedmice najsretnije klijente koji do 15.11. 2019. godine aktiviraju uslugu Addiko Mobile nagraditi Addiko Pony biciklom. Cilj ove kampanje je klijentima ponuditi novi pristup bankarstvu, u kojem je bankarstvo jasno i jednostavno, a vrijeme valuta koja najviše vrijedi.

U prethodne dvije sedmice Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagradile su četiri klijenta. Prvi najsretniji klijenti Addiko Bank ad Banja Luka bili su Biljana Erić iz Banjaluke i Miodrag Marinković iz Bosanske Dubice, dok su prve nagrade Addiko Bank dd Sarajevo uručene u Sarajevu Muhamedu Popari i Mirhi Vlahovljak."Povodom svog trećeg rođendana, Addiko banke u Bosni i Hercegovini pokrenule su nagradnu igru sa ciljem da svojim klijentima na trenutak vrati radost djetinjstva. Addiko bicikla poslužit će klijentima da na simboličan način sačuvaju uspomene, te više uživaju u vožnji bicikla do posla ili negdje drugo”, kažu u Addiko banci i napominju da će se klijenti aktiviranjem Addiko Mobile usluge dodatno podmladiti i modernizovati.

Addiko banka rođendan obilježava tokom cijelog oktobra i u novembru. Svake sedmice do 15.11. po jedan klijent koji je aktivirao uslugu Addiko Mobile i bit će nagrađen brendiranim Addiko Pony biciklom.

Addiko Mobile vam omogućava da postanete svoj lični bankar i da sami: kontrolišete stanje i promet na svojim prijavljenim računima, provjerite platne naloge, platite sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa, izvršite kupoprodaju deviza te niz drugih korisnih usluga.

I sve to bez fizičkog dolaska u Banku! Plaćanja putem mobilnog uređaja (pametnog telefona ili tableta) su jednostavna, sigurna, brza, uvijek dostupna i duplo povoljnija u odnosu na plaćanja na šalteru Banke.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.