Promo
0

Još samo četiri dana trajanja Addiko Mastercard nagradne igre - Plaćajte Addiko karticama i osvojite putovanje iz snova

I. P.
Preostalo je još samo četiri dana trajanja nagradne igre, u kojoj je, vrijednim nagradama, nagrađeno šest klijenata.

Za svaku izvršenu transakciju, korisnici Addiko Mastercard platnih kartica su tokom juna, jula i augusta 2019. godine imali priliku osvojiti poklon vaučere za napravljene transakcije.Svi korisnici Addiko Mastercard platnih kartica, koji do 30.9.2019. naprave najmanje 5 POS transakcija karticom mjesečno, automatski učestvuju u nagradnoj igri. Osim mjesečnih poklon vaučera, po jedan najsretniji klijent Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka uživat će u egzotičnom putovanju po vlastitom izboru.

Poklon vaučerima u vrijednosti od 900 KM, koje mogu potrošiti za plaćanje roba i usluga po svom izboru, u mjesecu julu nagrađeni su Dalibor Mrđa iz Gradiške i Esad Purdić iz Živinica, a u augustu su nagrađeni Vahid Huskanović iz Gračanice, te Snježana Jaćimović iz Broda.

Ovi, kao i ostali klijenti koji plaćaju svojim Addiko Mastercard platnim karticama učestvuju u izvlačenju glavne nagrade - nagradnog putovanja prema želji klijenta, u vrijednosti od 7.000 KM. Glavne nagrade će osvojiti po jedan klijent Addiko Bank dd Sarajevo i jedan klijent Addiko Bank ad Banja Luka. Nagrađeni klijenti će biti u mogućnosti odabrati period, ali i željenu destinaciju svog odmora.

Addiko banka svoje usluge i kampanje kroji na osnovu mišljenja klijenata. Ovakvim pristupom, u kojem klijent zauzima centralno mjesto u poslovanju, Banka se može u potpunosti posvetiti potrebama i željama svojih klijenata, te iste ispuniti na najbrži i najpristupačniji mogući način. I ova nagradna igra je koncipirana tako da klijentu omogući da ispuni svoje želje, te odabere proizvode i usluge koje mu najviše odgovaraju. Osim glavne nagrade, i mjesečne nagrade Addiko Mastercard nagradne igre su definisane kao poklon vaučeri. Vaučerima u vrijednosti od 900 KM klijenti mogu kupiti robe i usluge koje su im u datm trenutku najpotrebnije.