Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci
0
I. P.
11.2.2020. u 12:21
0
komentara
0

dijeljenja
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci
U prostorijama centrale Addiko Bank dd Sarajevo održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi za zaposlenike Addiko banke. Ova akcija se realizuje barem jednom godišnje, a ove godine akciji se odazvalo oko 15% zaposlenika u centrali.
"Kao i sa svim drugim volonterskim i dobrotvornim aktivnostima, zaposlenici su pokazali veliko interesovanje i za ovu akciju, a mi smo vrlo rado ugostili tim Zavoda za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine u svojim prostorijama", istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank dd Sarajevo i naglasio da je akcija prošla sa odličnim rezultatima i u sjajnom raspoloženju.

"Akcija je bila jako uspješna, mi uvijek rado dolazimo u Addiko banku jer se veliki broj darivalaca odazove akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Krv je jedini lijek koji se ne može proizvesti sintetski tako da je nama svaka doza jako bitna, i zahvalni smo Addiko banci što nas je ugostila", istakla je dr. Ada Borić sa Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.