Nagradna igra
0

Addiko Mobile: Dva pametna telefona za klijente Addiko banke

I. P.
Nagradna igra Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, koja je počela krajem prošle godine trajat će sve do kraja 2020. godine, a pravo učešća imaju svi postojeći, ali i novi klijente Addiko banaka u BiH koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva - Addiko Mobile.

U prvom kolu ove nagradne igre, najvrjedniju nagradu, mobilni telefon Samsung A50, osvojili su Muris Dervišagić iz Sarajeva i Sanja Musić iz Istočnog Sarajeva. Također su nagrađena po još dva klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka, koji su dobili JBL bežične slušalice, te prijenosni punjač za telefon Powerbank Acme. Među sretnim dobitnicima je i poznati bosanskohercegovački pjevač i višegodišnji klijent Addiko banke Mladen Vojčić Tifa.

Svaki mjesec do kraja godine, Addiko Banke će nagraditi po tri klijenta, korisnika usluge Addiko Mobile. Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Tome u prilog govori i činjenica da su plaćanja Addiko digitalnim uslugama duplo povoljnija nego plaćanja na šalteru banke, a Addiko Mobile aplikacija je jedna od najbolje ocijenjenih bankarskih aplikacija od strane korisnika. Više informacija o Addiko Banci i njenim proizvodima i uslugama, te pravilima nagradne igre potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.