|

Addiko Blic gotovinski krediti bez troškova obrade

Addiko Blic gotovinski krediti bez troškova obrade
0
Klix.ba
27.3.2019. u 15:44
0
komentara
0

dijeljenja
Addiko Blic gotovinski krediti bez troškova obrade
Addiko banka je pokrenula novu promotivnu akciju brzih gotovinskih kredita. Vodeći se rezultatima istraživanja zadovoljstva klijenata i njihovih očekivanja, Addiko banka je skratila proceduru odobrenja kredita na svega 30 minuta, a u okviru nove kampanje klijentima je omogućeno ugovaranje kredita bez naknade za troškove obrade kredita.
"Jasno i direktno bankarstvo podrazumijeva proizvode koji će klijentima olakšati jednostavnije, ali i jeftinije finansiranje. U okviru naše nove akcije, koja traje do 5.4. naši klijenti su oslobođeni troškova obrade, a odobravaju se bez žiranata i dodatnog osiguranja kredita. U strategiji Addiko banke klijent uvijek zauzima centralno mjesto, upravo zato dizajniramo proizvode i usluge naše banke tako da na najbolji način odgovore na potrebe i očekivanja naših klijenata, kažu u Addiko banci.

Addiko Blic gotovinski kredit moguće je ugovoriti u maksimalnom iznosu do 50.000 KM i uz maksimalan period otplate do 10 godina, a sve to uz zaista unaprjeđene procese koji omogućavaju brzo odobrenje kredita.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj od 71 poslovnice Addiko banke u BiH.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.