Addiko banka uručila vrijednu donaciju namještaja SOS Dječijem selu Sarajevo

Addiko banka uručila vrijednu donaciju namještaja SOS Dječijem selu Sarajevo
0
S. H.
30.8.2019. u 12:26
6
komentara
0

dijeljenja
Addiko banka uručila vrijednu donaciju namještaja SOS Dječijem selu Sarajevo
Predstavnici Addiko banke uručili su donaciju namještaja SOS Dječijem selu Sarajevo, i to 10 ormara i 18 stolova koje će djeca i mladi koristiti u svojim sobama u porodičnim kućama.
Ova praktična donacija olakšat će svakodnevno učenje i spremanje za školu.

"Mi smo u okviru naše stratregije društveno odgovornog poslovanja odlučili donirati namještaj SOS Dječijem selu u Sarajevu kako bismo djeci i mladima dodatno unaprijedili boravak u kućama. Addiko banka kontinuirano radi na projektima koji unapređuju životne uslove djece i mladih, i ovo je samo jedna u nizu takvih aktivnosti. Sarađujemo sa SOS Dječijim selima BiH već nekoliko godina, nastojeći izgraditi partnerski odnos. Zadovoljstvo nam je da je SOS Dječije selo partner koji nam pomaže u realizaciji aktivnosti društveno odgovornog poslovanja", istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank dd Sarajevo.

"Zahvalni smo Addiko banci što je prepoznala SOS Dječija sela BiH kao pouzdanog partnera u brizi za djecu. Addiko banka svojim aktivnostima jasno pokazuje da su joj prioriteti na polju društveno-odgovornog poslovanja aktivnosti koje se tiču dobrobiti djece i iznimno nam je drago što se uvijek sjete naše organizacije koja ima misiju osigurati da svako dijete odrasta u okrilju porodice", istakla Dženita Subašić Radonić, direktorica Odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...