Addiko banka uručila 66 Pony bicikala za najsretnije klijente

Addiko banka uručila 66 Pony bicikala za najsretnije klijente
0
Klix.ba
21.10.2019. u 12:05
0
komentara
0

dijeljenja
Addiko banka uručila 66 Pony bicikala za najsretnije klijente
U okviru akcije "Addiko Red Wednesday" uručeno je čak 66 bicikala za najsretnije klijente Addiko banke.
Tokom posljednjeg "Addiko Red Wednesdaya", klijenti koji su aplicirali za kredit i kojima je kredit odobren bili su u prilici da osvoje crveni Addiko Pony bicikl čija je pojedinačna vrijednost 595 KM. Tačno 66 najsretnijih klijenata Addiko banaka u BiH svoje su bicikle odvezli kućama tokom prethodne dvije sedmice.

Među dobitnicima nagrada je i Dubravka Mićunović iz Trebinja, koja s ovom bankom sarađuje još od 2005. godine i koja ističe da je prezadovoljna dosadašnjim iskustvom.

"Mislila sam da se radi o šali kada su me nazvali i rekli mi da sam osvojila nagradu. Bicikl koji sam dobila poklonila sam unuku koji ga svakodnevno vozi", kazala je Mićunović.

Alija Fetić iz Mostara najstariji je dobitnik bicikla u okviru ove nagradne igre. Iako ima 71 godinu, on svakodnevno koristi bicikl.

"Imam isti ovakav bicikl, koji je već prilično star, pa mi je novi došao u pravom trenutku", kaže Alija Fetić koji je klijent banke već devet godina.

"Dubravku, Aliju, ali i još 64 druga klijenata obradovali smo ovim zaista neobičnim poklonom. Većini njih ovaj simpatični poklon pobudio je lijepe uspomene na djetinjstvo, koje su podijelili sa svojom djecom ili unucima, kojima su poklonili bicikle. Naravno, zadovoljstvo nam je što smo obradovali i dosta klijenata koji su bicikle zadržali za sebe i praktično ih koriste u svakodnevnom životu", kažu u Addiko banci i napominju da je tokom oktobra sve do sredine novembra u toku promotivna akcija za mobilno bankarstvo Addiko banke, u okviru koje će nagraditi još 14 klijenata u BiH.

Imena svih dobitnika Pony bicikala možete pročitati ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.