PROMO
0

Addiko banka nagradila korisnike Addiko Mastercard kartica

I. P.
Dobre vijesti zaista putuju brzo. Jedna od tih vijesti je da Addiko Mastercard nagradna igra još uvijek traje, a korisnici Mastercard kartica u izdanju Addiko banke imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade za transakcije napravljene tokom jula i augusta.

U junu su najsretnije klijentice bile Dragana Oroz iz Kiseljaka i Dajana Adžić iz Dervente, koje je Addiko banka nagradila poklon vaučerima u vrijednosti od po 900 KM, koje mogu potrošiti za plaćanje roba i usluga po svom izboru.

Sve ove, ali i transakcije napravljene do kraja septembra, učestvuju u izvlačenju glavne nagrade, a to je nagradno putovanje na bilo koju destinaciju u svijetu, prema želji klijenta. Ovu nagradu će osvojiti po jedan klijent Addiko Bank dd Sarajevo i jedan klijent Addiko Bank ad Banja Luka. Vrijednost jednog putovanja je 7.000 KM, a klijenti će samostalno biti u prilici izabrati destinaciju koju žele posjetiti, t eperiodu u kojem žele putovati.

Koncept glavne nagrade po izobru klijenta je kreiran u duhu koncepta koji Addiko banka nastoji maksimalno primijeniti u svom poslovanju. To podrazumijeva da je mišljenje klijenta na prvom mjestu, a Banka je u potpunosti posvećena svojim klijentima i njihovim potrebama. Svoje proizvode i usluge Banka kreira tako da klijentima omogućuje da što brže i lakše dođu do proizvoda i usluga koje žele i koji im trebaju.

Osim glavne nagrade, i mjesečne nagrade Addiko Mastercard nagradne igre su definisane kao poklon vaučeri. Vaučerima u vrijednosti od 900 KM klijenti mogu kupiti robe i usluge koje su im u datm trenutku najpotrebnije.

Korisnici svih Addiko Mastercard kartica koji od 01.06. do 30.9.2019. naprave najmanje 5 POS transakcija karticom u toku jednog mjeseca automatski učestvuju u nagradnoj igri. Osim mjesečnih poklon vaučera, po jedan najsretniji klijent Addiko Bank ad Banja Luka i Addiko Bank dd Sarajevo uživat će u egzotičnom putovanju po vlastitom izboru.

Više informacija o ovoj nagradnoj igri potražite na addiko.ba