Addiko banka dobila nagradu za mirisnu vertikalnu karticu

Addiko banka dobila nagradu za mirisnu vertikalnu karticu
0
E.S.H.
15.10.2019. u 11:06
9
komentara
0

dijeljenja
Addiko banka dobila nagradu za mirisnu vertikalnu karticu
Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila "Market Shaker Award 2019" nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te Crnoj Gori, u vidu prve mirisne i vertikalne kartice.
Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg nivoa sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internet kupovine’. Uz to, radi se o prvoj kartica s originalnim vertikalnim dizajnom.



"Izuzetno smo ponosni na 'Market Shaker Award 2019' nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje. Pogotovo s obzirom da se radi o samo jednoj od devet takvih priznanja na svjetskom nivou", izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.

Ovogodišnja globalna Mastercard Direct Services konferencija, održana u Dubrovniku 1. i 2. oktobra 2019. pod nazivom "Trusted Life Connections", adresirala je ključne teme i tehnološke trendove u segmentu plaćanja, blockchain tehnologije, vještačke inteligencije, gig - ekonomije, razvoja fintechova i cyber sigurnosti.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...