Rok otplate do 5 godina
0

Addiko Bank nudi kredite do 6.000 KM mladima koji su zaposleni na određeno vrijeme

S. Š. U.
Izvor: Addiko Bank
Izvor: Addiko Bank
Odobravanje kredita osobama koje nisu u stalnom radnom odnosu godinama je problem u našoj zemlji. Sada Addiko banka mladima koji su zaposleni na određeno vrijeme nudi gotovinske kredite do 6.000 KM sa rokom otplate do 5 godina.

Oskar, novi šef Addiko banke nije tipičan bankar. Želi da pomogne svima, bez obzira na životnu situaciju. Zbog toga se i specijalizirao za pomoć onima koji trebaju dodatni podsticaj.

Jedna od tih kategorija su i mladi koji su tek zaposleni i imaju ugovor na određeno vrijeme, a koji teško mogu dobiti kredit u nekoj banci. Nova ponuda kredita za mlade Addiko Bank Sarajevo koncipirana je upravo za ovu kategoriju stanovništva.

Zaposleni na određeno vrijeme u okviru ove ponude banke mogu dobiti kredit u iznosu do maksimalno 6.000 KM, sa maksimalnim rokom otplate do 5 godina, u skladu sa njihovom kreditnom sposobnošću.

"Svi znamo da na mladima svijet ostaje" poruka je nove kreditne ponude namijenjene mladim zaposlenim licima.

"Svjesni da značajan dio populacije, posebno mladih, radi na određeno vrijeme, Addiko banka je prilagodila ponudu kredita i omogućila ugovaranje kredita bez obzira na to da li je osoba ranije bila klijent banke. Maksimalan iznos kredita koji mladi mogu ugovoriti i riješiti neku svoju finansijsku potrebu je do 6.000 KM", istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

Osim ove akcijske ponude, Addiko Bank Sarajevo u svojoj ponudi ima i standardnu ponudu Addiko Blic gotovinskih kredita za zaposlene sa maksimalnim iznosom do 50.000 KM i rokom otplate do 10 godina.

Više informacija o ovoj kreditnoj ponudi svi zainteresirani mogu dobiti na web stranici banke ili u poslovnicama Addiko Bank Sarajevo.