promo
25

SM Studio Marketing: Do online prodaje za 24 sata

U vrijeme kada sve što smo planirali "pada u vodu", kada se situacija razvija u pravcu koji nismo mogli predvidjeti niti zamisliti, možemo bilježiti poslovne gubitke ili se pokrenuti i spašavati svoj biznis, uposlenike i zasluženo mjesto na tržištu.

Kao primjer da se ne treba predavati već aktivno uticati na sudbinu svog poslovanja, kreirana je web platforma koja omogućava svim privrednim subjektima koji se bave prodajom bilo koje vrste, da prodaju mogu vršiti online i to samo za 24h.

Ova platforma je osmišljena da se jednostavnom prijavom putem web stranice www.kupujonline.ba ili pozivom na broj 061 974 036 kreira online prostor, na kojem se prikazuju proizvodi sa cijenama i gdje kupci imaju mogućnost iste izabrati i obaviti kupovinu iz svoje kuće.

Platforma daje mogućnost i izrade kataloga proizvoda sa cijenama, a jednostavna prijava podrazumijeva registraciju, dostavljanje fotografija vaših proizvoda sa opisom i cijenama nakon čega slijedi upload kataloga ili proizvoda na jedinstvenu web platformu kreiranu samo za vas.

Na ovaj način svi privrednici zainteresirani za online vid prodaje, brzo i lako mogu doći do svojih postojećih i novih potrošača, a pritom potrošačima omogućiti sigurnu, jednostavnu kupovinu i dostupnost svojih proizvoda.

Agencija SM Studio Marketing koja stoji iza ovog projekta je uzela sebi za zadatak da svim zainteresovanim privrednim subjektima omogući ovu uslugu u najkraćem mogućem roku, a kupcima jedinstvenu i prije svega sigurnu kupovinu.

Djelujemo trenutno, mislimo na budućnost.

Više informacija potražite na www.kupujonline.ba .