{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjednica Upravnog odbora Udruge menadžera kvalitete u BiH

F
FENA
16.2.2008. u 16:42
0
0
Sjednica Upravnog odbora Udruge menadžera kvalitete u BiH
0
Sjednica Upravnog odbora Udruge menadžera kvalitete u BiH
Mostar
U Mostaru je održana sjednica Upravnog odbora Udruge menadžera kvalitete u Bosni i Hercegovini, na kojoj se raspravljalo o mogućnostima organizacije školovanja menadžera kvalitete prema programu Europske organizacije za kvalitetu (EOQ), priopćeno je iz spomenute udruge.
Zbog nedostatka adekvatnog školovanja stručnjaka iz područja kvalitete i sve izraženije potrebe donesena je odluka po kojoj će Udruga u suradnji sa svojim partnerima organizirati školovanje za menadžere kvalitete i okoliša, te su u tom smislu i dana konkretna zaduženja pojedinim članovima koji će raditi na pripremama škole, provedbi ispita i certificiranja.

Upravi odbor je također donio odluku o održavanju Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa o kvaliteti u Bosni i Hercegovini, koji će se održati koncem rujna ove godine.

Imenovan je organizacijski odbor, a Udruga će se obratiti i pozvati zainteresirane predstavnike vlasti, znanstvenih institucija, domaćih i međunarodnih organizacija u BiH, da se na adekvatan način uključe i doprinesu uspješnom održavanju skupa, navodi se u priopćenju Udruge menadžera kvalitete u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: