{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sindikat 'Krivaje' o izjavi ministra Heće

F
17.5.2007. u 17:36
0
0
Sindikat 'Krivaje' o izjavi ministra Heće
0
Sindikat 'Krivaje' o izjavi ministra Heće
Predsjednik Sindikata Industrijskog preduzeća 'Krivaja' uputio je danas premijeru FBiH Nedžadu Brankoviću i ministru energetike, rudarstva i industrije FBiH Vahidu Heći saopćenje u kojem izražava nezadovoljstvo povodom izjave koju je medijima dao ministar Hećo "da u Sindikatu ima kriminalaca ili neradnika".
«Izjava ministra energije, rudarstva i industrije u Vladi FBiH, da u Sindikatu ima kriminalaca ili neradnika, ne ide u pravcu rješavanja nastale krize u preduzeću. Naprotiv, ima kontraefekat i daje novu snagu onima koji imaju za cilj da ove preduzeće nestane. Radi nastavka saradnje i zajedničkog rada na rješavanju problema u IP Krivaja d.o.o. Zavidovići tražimo od ministra Vahida Heće da preciznije argumentuje svoju izjavu ili da je demantuje», stoji u saopćenju kojeg je potpisao Vehbija Aličić.

Sindikat je u istom pismu ministra Heću pozvao da se pridruži naporima Sindikata u rješavanju godinama stvaranih problema u 'Krivaji', a u kojima je, kako se kaže, i sam ministar učestvovao ranije kao premijer Zeničko-dobojskog kantona, a sada kao ministar u Vladi FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: