{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SERDA: Besplatna radionica iz oblasti informacionih tehnologija

F
13.8.2007. u 14:11
0
0
SERDA: Besplatna radionica iz oblasti informacionih tehnologija
0
SERDA: Besplatna radionica iz oblasti informacionih tehnologija
Sarajevska regionalna razvojna agencija (SERDA), u okviru projekta Poslovni inkubator, početkom septembra organizuje besplatnu radionicu iz oblasti informacionih tehnologija.
Radionica će biti otvorena za korisnike Poslovnog inkubatora, nezaposlene osobe starije od 35 godina i odvijat će se u prostorijama SERDA-e.

Edukaciju, koju će provoditi Centar za kompjutersku edukaciju CCED, proći će oko 400 polaznika. Kroz 40 časova edukacije polaznici će proći programe Windows, Word i Excel, ali i putem pismenih testova utvrditi stepen usvojenog znanja iz tih oblasti.

Sredstva za edukativnu podršku obezbjedio je AECI-Ured za saradnju sa Balkanom španske vlade.

SERDA Poslovni inkubator pokazao se kao kvalitetan ambijent za generisanje i disperziju znanja i uvođenje koncepta cjeloživotnog učenja, a do sada je organizovao pet ciklusa radionice o temi pokretanje vlastitog biznisa.

Besplatne radionice, koje su bile namijenjenje korisnicima Poslovnog inkubatora, studentima završnih godina fakulteta i nezaposlenim licima starijim od 45 godina sa minimalno srednjom stručnom spremom, prošlo je 95 polaznika, rečeno je Agenciji FENA u SERDA-i.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: