{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Seminar o islamskom bankarstvu i finansijama

S
23.11.2009. u 18:27
0
0
Seminar o islamskom bankarstvu i finansijama
0
Seminar o islamskom bankarstvu i finansijama
U Sarajevu, 7. i 8. decembra 2009., održat će se seminar/trening na temu "Islamsko bankarstvo I finansije". Trening će održati svjetski poznati ekspert i profesor za islamsko bankarstvo i finansije, prof. dr. Muhammed Amin Qattan.
Prof. Qattan je predavač na više svjetskih univerziteta, direktor je Centra za islamsku ekonomiju pri Kuvajtskom univerzitetu, član je šerijatskih (vjersko-pravna legislativa) odbora mnogih banaka i investicijskih fondova širom svijeta. Aktivni je konsultant u uspostavi islamskih banaka i "windows-a“ u konvencionalnim bankama. Autor je mnogih knjiga na temu islamskih finansija i redovni je govornik na vodećim svjetskim konferencijama na temu bankarstva i finansija.

Trening je nastao kao rezultat intenzivnog rasta islamskih finansijskih institucija na globalnom planu kao i velikog interesa ostalih institucija i organizacija za partnerstvom s njima.

Sarajevo Business Consulting d.o.o. zajedno sa renomiranim profesorom za islamsko bankarstvo i finansije Prof. Qattanom, pokrenuo je aktivnost u segmentu edukacije u ovoj finansijskoj oblasti.

Trening je namijenjen svim učesnicima na tržištu kapitala, bankarima, regulatorima, mikrokreditnim institucijama, osiguravajućim društvima, brokerima i dr.

Mjesto održavanja: Hotel Evropa, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Sve dodatne informacije možete dobiti na www.sbc.ba ili putem telefona 033/ 259-015 ili 033/ 259-016.

Broj mjesta je ograničen.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: