biznis
0

Seminar o dokumentaciji i troškovima kod EU projekata

Sarajevo-x.com
Dvodnevni edukacijsko-informativni seminar na temu "Kako savladati dokumentaciju i opravdati troškove kod EU projekata" održat će se u četvrtak i petak 19. i 20. juna u hotelu Bosna u Banja Luci, u vremenu od 9 do 15 sati.

Organizatori ovog seminara su partnerske agencije Apriori komunikacije Mostar i Zagreb i RR & Co. iz Ljubljane. Predavačica na seminaru je mr. sc. Mojca Dušica Zajc, stručnjakinja za izradu EU projekata sa višegodisnjim iskustvom u radu na EU projektima iz savjetničke firme RR & Co. iz Ljubljane, jedne od vodećih europskih firmi na području pridobivanja nepovratnih sredstava EU.

Seminar je namijenjen predstavnicima službi za računovodstvo i knjigovodstvo, voditeljima firmi, predstavnicima ministarstava, privrednih komora, zavoda za razvoj i drugim institucijama koje rade na EU fondovima, te privatnim firmama, nevladinim organizacijama, istrazživačima i svima koje zanima kako pripremiti kompletnu i kvalitetnu projektnu prijavu.

Prijave za seminar primaju se do srijede 18. juna, do kraja radnog vremena (do 17 sati). Prijaviti se može i na dan seminara, u Kristalnoj dvorani hotela Bosna u Banja Luci. Kotizacija za sudjelovanje je 245 EUR i uključuje predavanja prema programu, materijale za seminar, ručak i pauzu za osvježenje za oba dana seminara.

Svaki sudionik po završetku seminara dobiva certifikat iz firme RR & Co. iz Ljubljane.