{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sberbank i HT Eronet nude novu uslugu za klijente: ClickPay plaćanje računa

S
18.1.2018. u 13:29
17
12
Sberbank i HT Eronet nude novu uslugu za klijente: ClickPay plaćanje računa
17
Sberbank i HT Eronet nude novu uslugu za klijente: ClickPay plaćanje računa
Bankarstvo u cjelini, pa tako i u Bosni i Hercegovini prolazi kroz transformaciju iniciranu napretkom tehnologije i potrebama tržišta za brzim i jednostavnim rješenjima. Ubrzani razvoj tehnologije dovodi do značajnih promjena navika i ponašanja klijenata. Kompanije koje ponude brže i sigurnije usluge, preuzet će primat na tržištu.
Prateći standarde i razvoj tehnologije bh. kompanije iz različitih industrija se uvezuju s ciljem olakašavanja svakodnevnice svojim klijentima. Jedna od takvih usluga je ClickPay, savremena usluga Sberbank BH čiji potencijal je prepoznao i HT Eronet. ClickPay klijentima omogućava da putem mobilnog uređaja plaćaju komunalne račune potpuno sigurno i bezbrižno u bilo koje doba dana. Usluga je besplatna i dostupna putem aplikacija internet i mobilnog bankarstva.

"Upravo digitalno bankarstvo omogućuje novi poredak u kojem će se ogledati najveća razlika među bankama", kaže Jasmin Spahić, izvršni direktor i član Uprave Sberbank BH. "Veseli me činjenica da u HT Eronetu imamo pouzdanog partnera jer banke i telekom operateri su nosioci digitalnog ekosistema. Siguran sam da će kroz zajedničko partnerstvo Sberbank i HT Eroneta najviše koristi imati naši klijenti".

"HT Eronet je u posljednje dvije godine uložio izuzetne napore u procesu digitalne transformacije kompanije. Ovi napori su generirali niz digitaliziranih usluga za naše krajnje korisnike, a usluga ClickPay, realizirana sa Sberbankom predstavlja dodatno proširenje digitalnih kanala. Ovom suradnjom smo osigurali korisnicima HT Eroneta i Sberbanka brzo i sigurno plaćanje telekomunikacijskih računa, bez obzira gdje se nalazili. Potrebno je naglasiti da HT Eronet korisnike usluge ClickPay, u 2018. godini očekuju brojne pogodnosti pri korištenju ove usluge", izjavio je član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Plašite li se da će se poskupljenje goriva odraziti na poskupljenje namirnica?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: