Idealna lokacija
25

Sberbank BH otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
U sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika, na lokaciji Otoka, Sberbank BH je otvorila vrata nove poslovnice. Prepoznata kao idealna lokacija, dizajnirana u prepoznatljivom Sberbank korporativnom stilu, a ipak drugačija, poslovnica Otoka je iskorak u olakšavanju svakodnevnice klijentima Sberbank BH.

„Naše poslovnice su most kojim kao Banka, želimo izgraditi bliske, povjerenja vrijedne odnose sa našim klijentima i postati sastavni dio njihovog života“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica Sektora za maloprodaju na ceremoniji otvaranja.

„Graditi odnose sa ljudima je naš prvi zadatak, a ne samo prodavati proizvode. Cilj nam je da budemo susretljivi i otvoreni prema svakom klijentu, kako bismo dali prednost njihovim potrebama. Ovakvim pristupom mi unaprjeđujemo sebe. Izgrađujemo se kao pojedinci, i kao članovi ove zajednice jer smo svjesni da svojim aktivnostima možemo doprinijeti razvoju društva u kojem djelujemo, i zato unaprjeđujemo svoje okruženje iz dana u dan“, dodala je Muharemović.

Sberbank BH od svog dolaska na bh. tržište kreira proizvode i usluge koji su lako dostupni, jednostavni, inovativni i u skladu sa najvišim bankarskim standardima.

„Svaka naša usluga i prozivod posjeduje extra sastojak. Pa tako i ova poslovnica u kojoj smo okupili ambiciozan mladi tim, koji će svojom energijom i znanjem u ovom idealnom prostorom zadovoljiti sve potrebe klijenata, i iz kojeg će bez sumnje izlaziti sretni i zadovoljni“, izjavio je Edin Buljina, direktor regije Sarajevo.

Prvih 100 klijenata Sberbank BH će obradovati orhidejom. Poslovnica Otoka se nalazi na adresi Bulevar Meše Selimovića bb. Radno vrijeme poslovnice je od 08:00 do 16:30 sati radnim danom, te od 09:00 do 13:00 sati subotom.