{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sberbank BH klijentima koji ne kasne s otplatom kredita vraća i do 2100 KM

16.10.2014. u 16:35
8
Sberbank BH klijentima koji ne kasne s otplatom kredita vraća i do 2100 KM
8
Sberbank BH klijentima koji ne kasne s otplatom kredita vraća i do 2100 KM
Sberbank BH je u svoju ponudu uvrstila novi kreditni proizvod, Bonus kredit, čime je potvrdila nastavak inovativnog pristupa potrebama klijenata. Radi se o kreditnom proizvodu koji nagrađuje urednost u otplati kredita isplatom bonusa klijentima, navode iz Sberbank BH.
Visina bonusa je 1 posto od iznosa inicijalno odobrenog kredita koji se klijentima isplaćuje godišnje. Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM sa rokom otplate do 7 godina, dok povrat koji klijent može ostvariti iznosi do 2.100 KM.

"Fokus ovog proizvoda, ali i kampanje u cjelini je na klijentima koji redovno otplaćuju kreditne obaveze, a koji su do sada bili nepravedno zanemareni. Prvi put na tržištu Bosne i Hercegovine smo u prilici ponuditi kreditni proizvod kojim ih nagrađujemo“, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i poduzetnicima.

"Jedini uslov za realizaciju bonusa je da klijent ne kasni u otplati. Na ovaj način pokazujemo da posebno cijenimo klijente i njihovu odgovornost prema preuzetim obavezama“, dodao je Spahić.

Ovi krediti su u ponudi od 13.10.2014. Više informacija o ovom kreditu moguće je dobiti na www.sberbank.ba ili bilo kojoj poslovnici banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: