|

Savjetovanje ekonomista i menadžera BiH

Savjetovanje ekonomista i menadžera BiH
0
F
FENA
10.12.2007. u 18:12
0
komentara
0

dijeljenja
Savjetovanje ekonomista i menadžera BiH
Na sedmom savjetovanju ekonomista i menadžera BiH na Ilidži od 24. do 26. januara 2008. od pozvanih govornika, svoje učešće potvrdili su: dr.Nedžad Branković, federalni premijer, prof. dr. Zlatko Lagumdija, državni poslanik i univerzitetski profesor; prof. dr. Nikola Grabovac, univerzitetski profesor, mr. Svetlana Cenić, ekonomski analitičar, Faruk Širbegović, predsjednik kompanije „ŠIRBEGOVIĆ", Ranka Mišić, predsjednica Sindikata RS-a i drugi pozvani predstavnici vlada i ekonomski eksperti, te predstavnici različitih bh. asocijacija.
S velikim interesiranjem se očekuje zvanična potvrda učešća premijera ili predstavnika Vlade RS-a i predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, s obzirom na to da se do početka savjetovanja očekuje imenovanje novog (starog) mandatara, odnosno predsjedavajućeg Vijeća ministara.

O mjerama ekonomske politike BiH u 2008. godini, odnosno o svemu onome što predstavlja prednosti i prepreke ekonomskog i privredno-poduzetničkog razvoja u Bosni i Hercegovini, diskutirat će više od stotinu učesnika savjetovanja - ekonomisti, menadžeri, poslodavci, poduzetnici, predstavnici akademske zajednice, predstavnici vlada i sindikata... ekonomske reforme i privredni razvoj Bosne i Hercegovine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.