{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sastanak predstavnika LiNK-a i partnerskih agencija

F
FENA
19.3.2008. u 14:34
0
0
Sastanak predstavnika LiNK-a i partnerskih agencija
0
Sastanak predstavnika LiNK-a i partnerskih agencija
Predstavnici udruženja za poduzetništvo i posao (LiNK) Mostar održali su sastanak s predstavnicima partnerskih agencija i centara iz Sarajeva, Zenice i Tuzle tijekom kojega su definirane smjernice formiranja mreže kreditno-garancijskih fondova koja će značajnijim financijskim sredstvima podržati poduzetnike u Federaciji BiH.
Razlog za pokretanje spomenutih aktivnosti, kako je i istaknuo predsjednik Udruženja LiNK Tomislav Majić, jeste isključivo u interesu poduzetnika koji imaju poteškoće oko dobivanja povoljnih financijskih sredstava za svoje obrte, priopćeno je iz LiNK-a.
U priopćenju je istaknuto kako sredstva kojima sada raspolažu kreditno-garancijski fondovi za kreditiranje iznose preko deset milijuna maraka, a nakon što i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta uloži dodatna sredstva na korištenje, koja će se multiplicirati u dogovoru s bankom koja će biti odabrana javnim pozivom, iznos aktive fonda bi mogao biti i do dvadeset milijuna maraka.

Naime, sredstva koja se daju za kreditiranje u dogovoru s bankom se multipliciraju četiri puta i nakon plasiranja kredita sredstva se vraćaju u fond i ponovno usmjeravaju u razvoj poduzetništva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: