Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko turistickog potencijala ova zemlja ima, mogli bi zivjeti svi od toga, da je samo malo vise pameti
SLIKA 5 JESAM ZAJEBAN KAKO SAM SE UVALIO BRATE SVAKA MI ČAST!
Vidi postera, vidi faca. Sve odiše jednom idejnošću i intelektom. Pa ni poster niste u stanju fino postaviti, zategnuti i ispraviti, nego po principu "more i 'vako".
Gledam samo "foto tapetu" sa nekakvim jeftinim amaterskim fotografijama, kao da je stara 50 godina. Zatim, vidim ovog kicosa u sivom odijelu, "rodila majka glavonju"! Zaista se pitam zar smo na ovo spali! Da nam ovakvi likovi razglabaju o turizmu! Nije ni cudo sto nema niti jedne drzave iz zap. Evrope na ovom skupu. Lako je namamiti komsije ili Tursku koja BIH daje oskudnu sadaku ili Indiju, koja drugacije ne moze u EU (ko ni Arapi), ali hajte glavonje dovedite nekog iz zap. EU ili Amere
Bravo Kapo..svaka cast za tvoj rad!
Da je vise znanja, zelje, volje, turizam bi donio mnogo novca nasoj zemlji.
ko su ova dvojica balavaca?
Od grada napraviše kasabu,em nema vode svaki dan i svaku noč,em đeparoša,cigana,pokrivenih prosjakinja, tramvaji puni penzionera,ppa dokle više gospodo iz SDA ?
I ovog Cocalića nema gdje nema. Počeo je odavno iz konzervi da iskače ! Kod nas sve isti ljudi vrte fidget spiner
kakva bagra se skupila na čelu ovakve bogate zemlje, pljačkaju je preko 25 g i još ima
svaka cast za projekat, nesto konkretno i korisno za grad!