Od 15. aprila
96

Promo / Sarajevo Waves: Želimo obradovati naše klijente proljetnim popustom

Proljeće je sigurno jedno od najljepših godišnjih doba. Veliki broj ljudi upravo u tom periodu donosi najvažnije životne odluke kao što su odabir bračnog druga, promjena mjesta boravka, kupovina automobila, stana i slično.

Kompanija Compact Invest odlučila je obradovati svoje klijente proljetnim popustima te im pomoći u odabiru komfornog, kvalitetnog i sigurnog doma za cijelu porodicu.

"Sretni smo kada na bilo koji način možemo motivisati ljude i pomoći im u ostvarenju životnih ciljeva. Cilj nam je pružiti što kvalitetniji sadržaj i prostor za naše klijente. Jedinstvena arhitektura, kvalitetni materijali i prirodno okruženje san su svakog pojedinca i zajednice", kazala je Edina Muslić, glasnogovornica kompanije Compact Invest.

Proljetna akcija počinje 15. aprila i trajat će mjesec dana. Svim kupcima stanova u izgradnji ovom akcijom je zagarantovan popust od 8%.

Predviđeni rok za izgradnju ovog objekta je 18 mjeseci plus vrijeme potrebno za etažiranje stanova. Svi stanovi sadrže klima uređaje, video interfon, terasu duž cijele fasade, a kupovinom stana zagarantirani su i plaćeni PDV, garažno mjesto i pravo na korištenje zelene krovne terase. Kvadrature stanova prilagođene su svim potrebama tržišta.

Iz kompanije Compact Invest poručuju da su otvoreni za sve dobre ideje i saradnje od strane partnera i prijatelja kompanije. Zvanično otvorenje Šoping centra planirano je za početak jula 2017. godine.

Kompleks Sarajevo Waves predstavlja novu dimenziju stanovanja u prekrasnom prirodnom okruženju. Pet stambeno-poslovnih zgrada i zgrada šoping centra nalaze se neposredno uz rijeku Željeznicu sa pogledom na Igman i Bjelašnicu.

Ukupna vrijednost investicije cijelog kompleksa iznosi 50 miliona KM.