Vrhunski kvalitet
117

Sarajevo Waves 4 u završnoj fazi: Najnovija stambena zgrada i saradnja s kompanijom Knauf

Sarajevo Waves 4
Sarajevo Waves 4
Osluškujući potrebe savremenih korisnika za kvalitetnijim životnim prostorima, stambeno-poslovni objekat Sarajevo Waves 4 uspostavio je saradnju s kompanijom Knauf.

Knauf sistemi pregradnih zidova i obloga dio su najmodernijih arhitektonskih projekata i vrhunsko rješenje za savremeni dom. Kao slojeviti građevinski sklopovi koje čine više ploča, konstrukcija i mineralna vuna, ostvaruju izvrsne rezultate u pogledu zvučne i toplinske zaštite između različitih korisnika, čineći prostore ugodnijim za boravak.

Rješenja koja su predložena i implementirana u projekat Sarajevo Waves pomno su dizajnirana, učinkovito proizvedena i rigorozno testirana prema najvišim standardima.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti

Nekoliko prelijepih stambenih jedinica i dalje su dostupne za prodaju, a Sarajevo Waves 4 nudi ne samo elegantan i moderan dizajn, već i udobnost i praktičnost za savremenog stanovnika Sarajeva.

Ukoliko tražite dom koji kombinuje vrhunski kvalitet sa savremenim dizajnom, ovaj kompleks je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da postanete dio ovog izuzetnog stambenog projekta.

Sarajevo Waves 4
Sarajevo Waves 4

"Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o malom broju dostupnih jedinica i kako biste rezervirali svoj prostor u Sarajevo Waves 4", poručuju.

Upite postavite putem kontakt brojeva telefona +387 60 301 11 14 i +387 60 301 11 10, mail adrese [email protected] ili ih posjetite na adresi Barska 59.

Vaša udobnost i zadovoljstvo njihov su prioritet, stoga se pridružite zajednici koja cijeni kvalitetan životni prostor. Sarajevo Waves kompleks čeka upravo vas.