biznis
389

Sarajevo Marketing Summit 2014: Kako uspjeti u poslu

Sponzorisani članak
U Bosni i Hercegovini i regiji postoji puno uspješnih priča, efikasnih pristupa i dobrih marketinških rješenja.

Sarajevo Marketing Summit 2014,. koji će biti održan 13. novembra u Spa Hotelu Terme na Ilidži, organizovan je upravo kako bi se istakla važnost sinergije između najboljih marketinških praksi i najboljih poslovnih rješenja. Bit će riječi o marketingu, razgovarat će se o biznisu i prezentirati najuspješnija rješenja.

Za sve učesnike organizatori su pripremili "Izvanredan DAN" prepun ideja, rješenja, i dokazivih teorija kako u marketingu biti još uspješniji.

"Marketing nije oglašavanje. Marketing je posao. Upravo zbog toga Sarajevo Marketing Summit ima za cilj pokazati kako uspjeti u poslu, jer uspjeh je važan, a put do uspjeha još važniji. Kako bismo pronašli put, želimo razmijeniti mišljenja o poznavanju kupaca, razumijevanju trendova, kreiranju cjelokupne ponude, politike cijena, oglašavanju, medijskom miksu, engagament (interakcija) potrošača, širenju na nova tržišta, širenju u nove sektore...", ističu organizatori.

"Govorimo o marketingu, govorimo o '5 I marketinga' - informaciji, interakciji, inspiraciji, inovaciji i investiciji. Sve to moramo znati za uspješan marketing, za uspješno poslovanje, i to želimo pokazati kroz primjere. Zato stvaramo summit i pozivamo vas da budete dio najveće priče o marketingu, priče o biznisu. Za vas i sa vama, za uspješniji marketing, za uspješniji biznis", navodi se u najavi ovoga događaja.

Više informacija možete saznati ovdje.