biznis
43

Sarajevo dobija još jednu holivudsku zabavu iz snova: Rulet striptiz u klubu Cristal

Od samog otvaranja Cabaret Gentlemen's Club Cristal smješten u hotelu Holiday oduševio je Sarajlije i brojne strance jer su napokon dobili pravu holivudsku priču elitnog striptiz kluba sa svim atributima koji mu pripadaju - od prelijepog ambijenta, profesionalne usluge, fascinantnih Cristal čarobnica, do sigurnosti i diskrecije gostiju koja je na maksimalnom nivou.

Menadžment kluba najavljuje još jednu holivudsku zabavu iz snova - rulet striptiz, gdje će se, pored lap dancea i Cristal showa, gosti kluba uskoro moći zabaviti igrajući rulet protiv Cristal sexy krupijea, a kao nagradu za svaki dobitak, umjesto klasičnih žetona, dobit će jedan komad garderobe krupijea...

Možete li zamisliti uzbudljiviji rulet?!

Zahvaljujući nevjerovatno dobrom odzivu Sarajlija, menadžment kluba je odlučio otvoriti još jedan elitni striptiz klub i trenutno su u fazi pregovora s jednim od najboljih sarajevskih hotela. Otvaranje novog kluba se očekuje na proljeće.

A do tada ste, poručuju iz menadžmenta, dobrodošli svakim danom od 21:00 do 05:00 sati u Cristal Clubu u hotelu Holiday Sarajevo.

Više o Cabaret Gentleman's Clubu Cristal čitajte ovdje.