{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Salih Šabović "Najmenadžer 2010"

F
5.11.2010. u 18:04
0
1
Salih Šabović "Najmenadžer 2010"
0
Salih Šabović "Najmenadžer 2010"
Tuzla
Direktor i vlasnik građevinske kompanije "Giprom" Tuzla Salih Šabović dobitnik je ovogodišnjeg priznanja "Najmenadžer 2010." koje dodjeljuje Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH i Europe.
Od ukupno 2 000 nominacija i prijedloga koliko ih je pristiglo na adresu Direkcije od različitih udruga, komora, asocijacija i pojedinaca, po odluci žirija bit će dodijeljeno tridesetak nagrada u više kategorija kao što su mali, srednji i veliki biznis te po granama i oblastima gospodarstva.

Zbog postignutih novih i velikih rezultata, orijentiranih na izvozno poslovanje Salihu Šaboviću kao najuspješnijem menadžeru u branši, te kompaniji "Giprom" Tuzla kao najkompaniji – Lider broj 1 - čiji je generalni direktor i vlasnik nagrada će biti dodijeljena po drugi put.

Tradicionalna manifestacija izbora menadžera godine i nagrada za najuspješnije lidere Agencije svrstana je među sedam najrespektabilnijih nagrada u svijetu, a ove godine biti će dodijeljena po dvadeset i treći put na svečanoj ceremoniji u Banskim dvorima u Banja Luci, 9.prosinca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: