biznis
0

Ružici Matković uručeni ključevi VW Pola

Sponzorirani članak
Super Konzum Banja Luka je upriličio svečano uručenje glavne nagrade - atraktivnog VW Pola, sretnoj dobitnici Ružici Matković.

Ispred Konzuma, nagradu je uručio Miroslav Kokot, direktor regije Banja Luka. Ovom prilikom ostalim dobitnicima uručeno je pet poklon kupovina u vrijednosti 500 KM kao i 100 poklon paketa.

Velika nagradna igra, organizirana povodom otvorenja prvog Super Konzuma u Banjoj Luci, trajala je od 20. decembra 2012. do 31. januara 2013. godine. U pomenutom periodu prikupljeno je više od 150.000 kupona, što potvrđuje veliku zainteresiranost kupaca za sudjelovanje u nagradnoj igri. Uz prisustvo velikog broja kupaca i medija, izvlačenje nagrada održano je 5. februara 2013. godine u Super Konzumu Banja Luka.

Ružica Matković, dobitnica glavne nagrade, prikom preuzimanja ključeva vozila rekla nam je: "Ovo je moj prvi veliki dobitak. U nagradnoj igri Super Konzuma Banja Luka učestvovala sam sa velikim brojem kupona i veoma sam sretna što sam dobitnica glavne nagrade te što ću imati priliku uživati u vožnji novim VW Polom sa svojom porodicom!".

Ni ostali sretni dobitnici nisu krili oduševljenje osvojenim nagradama.

I u narednom periodu Konzum planira brojna iznenađenja, koja će uz bogatu ponudu, najpovoljnije cijene i vrhunsku uslugu, kupcima pružiti dodatnu vrijednost i specijalne pogodnosti.