Na 10 minuta od centra
279

ROOF GARDENS: Jedina sarajevska lokacija sa 365 dana čistog zraka

Dok svakodnevni pokazatelji o kvaliteti zraka ukazuju da cijelo područje grada Sarajeva ima veliki problem sa zagađenjem, rješenja za zdrav život tražimo u prirodi.

Na samo 10 minuta od centra Sarajeva, u toku je izgradnja ROOF GARDENS kompleksa na jedinstvenoj lokaciji koja jedina pruža 365 dana čistog i svježeg zraka svojim budućim stanarima i posjetiteljima.

ROOF GARDENS raspolaže sa 125 stanova te poslovnim segmentom u kojem je planiran premium restoran, vrtić, multifunkcionalno igralište za djecu, wellness, spa centar i fitnes na 2.000 m2 sa poluolimpijskim bazenom dužine 25 metara. Pored navedenog, planiran je niz dodatnih i atraktivnih sadržaja koje investitor ostavlja kao pozitivno iznenađenje budućim korisnicima.

Budući restoran sa pogledom na Sarajevo
Budući restoran sa pogledom na Sarajevo

U ovom periodu posebno interesovanje kupaca privlače stanovi orijentisani prema 400 hektara crnogorične šume koji donose mir i svježinu 365 dana u godini, uz pogled i miris koji opušta. ROOF GARDENS donosi sve prednosti crnogorične šume na kućnom pragu.

Centralni ROOF GARDENS trg sa amfiteatrom smještenim na 6.000 m2 bit će mjesto okupljanja, zabavnih i edukativnih događaja, te nova kulturna scena Sarajeva otvorena za stanare, ali i posjetitelje ovog jedinstvenog kompleksa. Moći ćete poslušati koncert, uhvatiti prve zrake sunca uz jutarnju kafu i prepustiti se ugodnom razgovoru sa prijateljima i porodicom. ROOF GARDENS pruža savršen mir i intimu uz život ispunjen svakodnevnim zadovoljstvima i mnoštvom zanimljivih sadržaja.
Centralni ROOF GARDENS trg
Centralni ROOF GARDENS trg

Za više informacija o kompleksu i manjem broju preostalih stambenih jedinica i za potencijalno iznajmljivanje poslovnih prostora kontaktirajte ROOF GARDENS tim na email [email protected], broj telefona +387 61 66 45 45 ili putem forme ispod.