biznis
2

Redizajnirani eKupon.ba: "Last minute" i druge zanimljive kategorije

Nakon lansiranja nove, u potpunosti redizajnirane stranice eKupon.ba tim svakodnevno uvodi novitete kako bi izašao u susret željama svojih korisnika.

Pored olakšica prilikom kupovine na ovom portalu, između ostalog možete pronaći i nove kategorije, među kojima se svakako izdvaja posljednja kategorija pod nazivom "Last minute" koja korisnicima omogućava atraktivne i ograničene ponude sa nevjerovatnim popustima od 50 do 90% na razna putovanja i ograničen broj proizvoda.

Trenutno u ovoj kategoriji možete pronaći nevjerovatnu ponudu VTA agencije - organizovano putovanje u Istanbul.

Uz "Last minute" kategoriju tu je svakako i "Super cijena", kojom iz eKupona najavljuju da će, u saradnji sa svojim partnerima, korisnicima omogućiti super cijene proizvoda, ali i određenih usluga.

Među aktivnim ponudama svakako izdvajamo ponude iz kategorije "Hrana i piće", gdje za popust od 50% i više možete uživati u ukusnom doneru iz fast fooda Baltazar, pastama iz restorana Casper i pizzama restorana Peppers, i ukusnom obroku u Kineskom restoranu.

Za ljubitelje putovanja omogućili su kategoriju "Putovanja", u kojoj možete pronaći sedmodnevni aranžman u Alanyji, kurs jedrenja u akvatoriju oko Splita, Brača i Hvara i putovanje u Istanbul u organizaciji agencije VTA.

Kategorija "Ljepota i zdravlje" nudi nekoliko atraktivnih ponuda, od kojih izdvajamo ponudu ordinacije "Bičakčić". Kategorija "Edukacija" nudi ponudu za kurs engleskog jezika, dok kategorija "Ostalo" omogućava razne ponude za usluge i koncerte.

Ukoliko niste posjetili portal eKupon.ba to svakako učinite čim prije i ne propustite atraktivne ponude svakog dana.