biznis
0

Raiffeisen Bank predstavlja pogodnosti paketa računa "Trendi Plus" uz uštedu od 70%

Za klijente koji koriste više bankarskih proizvoda, Raiffeisen banka nudi poseban proizvod – Paket računa, u kojem su sadržani bankarski proizvodi i usluge, kao što je tekući račun, kreditne kartice, elektronsko bankarstvo, zajedno sa drugim nebankarskim pogodnostima kao što je usluga pomoći na cesti, a uz povoljniju cijenu nego da svaki proizvod sadržan u paketu kupuju pojedinačno.

Klijenti koji usmjere svoja primanja na Raiffeisen banku i postanu korisnici Paketa računa TRENDI PLUS ostvaruju uštedu od 70%. Ukupni trošak pojedinačnog korištenja proizvoda i usluga izvan navedenog paketa iznosi 35,47 KM na mjesečnoj osnovi, dok je jedinstvena mjesečna naknada za korištenje ovog paketa 9,49 KM. Za transakcije obavljene putem Raiffeisen Internet ili mobilnog bankarstva, klijenti ostvaruju uštede i do 80%.

Navedeni paket sadrži preko 25 različitih bankarskih i nebankarskih proizvoda i usluga, a u okviru ovog paketa klijenti dobivaju i pogodnosti u vidu niže kamatne stope na kredite i naknade za obradu kredita, kao i brojne druge pogodnosti.

Zainteresovani za Paket računa TRENDI PLUS mogu aplicirati za navedeni proizvod putem online zahtjeva.