{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radionica o prodajnoj prezentaciji

F
18.4.2011. u 11:34
0
0
Radionica o prodajnoj prezentaciji
0
Radionica o prodajnoj prezentaciji
Foto: Arhiv
"Prodajna prezentacija u 20 minuta - zašto baš mi" naziv je radionice koja se održava danas u Privrednoj komori Kantona Sarajevo (PKKS).
Polaznici, njih više od 30, su uposlenici raznih preduzeća koji žele usavršiti svoje prodajno-prezentacijske vještine, neophodne za uspješno vođenje prodajne prezentacije u B2B poslovnom okruženju.

Kako je potvrđeno Feni u Centru za edukaciju kadrova PKKS, oni će tokom radionice naučiti najučinkovitiju strukturu prodajne prezentacije pri prezentiranju boardu, tj. grupi kupaca, na koji način uvjeravati kupca, a na koji slušati, kako "prodati sebe" , šta treba govoriti u trenucima kada je pažnja najviša, a šta u obrnutom slučaju, kao i kako se upravlja potencijalno konfliktnim situacijama

Također, na radionici će biti govora o činiocima koji čine uspješnu prodajnu prezentaciju, savjetima protiv treme te trima ključnim osobinama dobrog prezentera – karakter, logika, strastvenost.

Predavač-trener na ovoj edukaciji je mr.sc. Mladen Jančić, dobitnik nagrade Primus za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj za 2009. godinu u kategoriji ljudski potencijali, edukacija i trening, stalni savjetnik nekoliko multinacionalnih kompanija u regiji i predavač na poslovnom učilištu u Zagrebu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: