biznis
0

Prvi rođendan BBI Centra - Dan otvorenih vrata

Sarajevo-x.com
BBI Centar će 6. aprila proslaviti svoj prvi rođendan. Na svoju prvu rođendansku zabavu, BBI Centar poziva sve građane Sarajeva i BiH jer ih očekuje dobra zabava, brojna, veoma slatka i ukusna iznenađenja.

Šesti april će u BBI Centru obilježiti Dan otvorenih vrata te brojna sniženja čak i do 50% koja su organizirana samo zbog proslave prvog rođendana BBI Centra. U brojnim prodajnim prostorima u BBI Centru sve kupce očekuju mnoga iznenađenja i pokloni, a u okviru prve rođendanske zabave planiran je i bogat dječiji program sa poznatim junacima i omiljenim dječijim prijateljima iz crtića.

U povodu prvog rođendana BBI Centra, posjetioci će po prvi put upoznati i maskotu BBI Centra BiBi medo, koji će zabavljati sve posjetioce.

Sve one koji se ovog dana budu vozili u BBI Centar tramvaju koji je odnedavno na šinama glavnog bosanskohercegovačkog grada, očekuje veliko iznenađenje, zabava, pokloni i nezaboravna vožnja.

BBI Centar će svoj prvi rođendan slaviti tokom cijelog dana 6. aprila i poziva sve građane da zajedno podijele slavlje, sreću i proslave godinu ispunjenu uspjesima i smijehom.