{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi međunarodni Renexpo BiH 5. i 6. novembra u Sarajevu

F
17.10.2014. u 16:43
3
0
Prvi međunarodni Renexpo BiH 5. i 6. novembra u Sarajevu
3
Prvi međunarodni Renexpo BiH  5. i 6. novembra u Sarajevu
Prvi međunarodni sajam Renexpo BiH bit će održan u Sarajevu 5. i 6. novembra i okupit će investitore, donosioce odluka, predstavnike relevantnih ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz energetskih i sektora obnovljivih izvora energije u okviru najveće energetske platforme za cijeli region zapadnog Balkana.
Na izlagačkim štandovima će se predstaviti regionalni i međunarodni lideri u industriji iz oblasti biogasa, biomase, hidroenergije i energetske efikasnosti (u industriji, zgradarstvu i rasvjeti) čije se aktivnosti, najnovije proizvode i usluge mogu ispratiti potpuno besplatno, jednostavnim registrovanjem na sajtu Renexpo - registracija sajamskih posjetilaca.

Program specijalizovanih konferencija prati program sajma i okuplja vrhunske predavače sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u navedenim oblastima.

Izuzev besplatne konferencije o energetskoj efikasnosti, cijene kotizacija za ostale konferencije se mogu vidjeti prilikom popunjavanja formulara za obaveznu registraciju - registracija za konferencije. Registracija je obavezna za sve konferencije jer je broj mjesta ograničen.

Uz sve to, Renexpo je po prvi put koncipirao tzv. Investors Business Lounge.

- Intenzivno radeći na povezivanju ljudi sa inovativnim idejama, cilj nam je da obezbijedimo razmenu iskustava lokalnih i međunarodnih eksperata u kontekstu praktičnih implementacija gotovih projektnih rešenja. Potencijali ovog regiona otvaraju brojne investicione mogućnosti. Lokalne zajednice uveliko su prepoznale i žele predstaviti dostupna projektna rešenja iz oblasti: PV, energija vjetra, biomasa, hidroenergija i energetska efikasnost. Kompletan katalog dostupnih projekata biće predstavljen u Sarajevu tokom Renexpo sajma - navode organizatori.

Još jedna inovacija, pored specijalizovanih besplatnih radionica i trenig programa, u saradnji sa GIZ-om (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ, GmbH) organizovan je i tzv. Speakers Corner iz oblasti energetske efikasnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: