biznis
2

Prva e-Business konferencija u Banjoj Luci 23. i 24. septembra

Klix.ba
"Kako do veće uspješnosti poslovanja i manjih troškova pomoću e-Business-a u privatnom i javnom sektoru?" glavno je pitanje kojim će se 23. i 24. septembra u hotelu "Bosna" baviti učesnici Prve stručne konferencijе o elektronskom poslovanju "-Business Conference Banja Luka 2014".

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, a osnivač Konferencije je Elektrotehnički fakultet (ETF) Banja Luka sa Privrednom komorom RS i Agencijom za bankarstvo RS. Organizatori Prve e-Business konferencije su Lanaco d.o.o. Banja Luka, InfoExpert d.o.o. Banja Luka i InfoDom grupa.

E-Business konferencija će okupiti eminentne autore iz regije i Evrope i očekuje se prisustvo oko 200 učesnika iz različitih privrednih područja i bankarskog sektora.

"Strategija e-Business-a od e-narudžbe do e-računa i e-plaćanja, e-Business procesno vođen BPM-om, uloga javne uprave u skidanju barijera u primjeni e-Business-a, ICT tehnologije i metodologije za e-Business, te kako da rukovodstvo privrednog društva i banke pokreće i ubrzava primjenu e-Business-a, glavne su teme 1. e-Business Konferencije u Banjaluci i izazvale su veliko interesovanje privrednika, javne uprave i akademske zajednice", istakao je Branko Dokić, dekan ETF Banja Luka i predsjednik Programskog odbora Konferencije.

Generalni sponzor e-Business Conference Banja Luka je Pricewaterhouse Coopers (PwC) Srbija, članica mreže ugledne britanske konsultantske kuće PwC, a generalni medijski pokrovitelj Konferencije je Alternativna televizija Banja Luka.