biznis
0

Pružanje usluga iz oblasti računovodstva i finansijskog izvještavanja

HETA ASSET RESOLUTION u Bosni i Hercegovini objavljuje javni poziv svim pravnim licima za pružanje usluga iz oblasti računovodstva i finansijskog izvještavanja.

Angažman se odnosi na unos i kontrolu bankovnih izvoda na svakodnevnoj osnovi, knjiženje računa, unos podataka u računovodstveno-finansijski sistem, pripremu finansijskih izvještaja, kao i druge aktivnosti za koje se procjeni da su nužne u pružanju pune podrške neometanom radu Odsjeka za računovodstvo i finansijsko izvještavanje.

Društvo očekuje angažman u trajanju od 40 sati sedmično, za koji će odabrani ponuđač biti plaćen temeljem mjesečnog paušala. Usluga će se pružati u prostorijama Društva. Period trajanja angažmana je predviđen do kraja kalendarske 2017. godine. Molimo sve zainteresovane za učešće u ovom javnom pozivu da dostave sljedeću dokumentaciju:

a) Tehnički dio

• Rješenje o registraciji pravnog lica; • Uvjerenje o registraciji u Jedinstveni registar obveznika indirektnih poreza – PDV; • Uvjerenje o poreznoj registraciji – ID; • Lista referenci;

b) Finansijska ponuda

• Potvrda o solventnosti;
• Mjesečna naknada sa pripadajućim porezom iskazana u valuti BAM

Molimo sve zainteresovane da nas u slučaju dodatnih pitanja kontaktiraju na +387 (0)33 706 016 ili 706 010 kao i email adresu: [email protected].

Rok za dostavu ponuda je četvrtak, 05. januar 2017. godine do 15:00 sati.

Ponuda sa traženom dokumentacijom može se dostaviti lično ili putem pošte, u zatvorenoj koverti, na adresu HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo sa naznakom: Ponuda – Pružatelj usluga iz oblasti računovodstva.

Pravovremenim prijavama smatrat će se prijave dostavljene do četvrtka, 05. januara 2017. godine u 15:00 sati, odnosno preporučene pošiljke s poštanskim štambiljem zaključno s navedenim datumom.