{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Pružamo više"- nova akcija kredita Sberbank BH

16.3.2015. u 12:45
25
"Pružamo više"- nova akcija kredita Sberbank BH
25
Sberbank BH je pokrenula promotivnu akciju zamjenskih kredita u okviru koje su klijentima na raspolaganju zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu do 12 godina i maksimalnim iznosom kredita do 60.000 KM, što je posebna pogodnost za klijente koji imaju više kredita koje žele objediniti u jedan i plaćati samo jednu ratu.

Osim pogodnosti ovog kredita, klijenti Sberbank BH ostvaruju i brojne druge pogodnosti u poslovanju sa Sberbank BH, što je i svojevrsna poruka nove promotivne kampanje Sberbank BH. Uspješna prošlogodišnja saradnja fudbalera Emira Spahića i Sberbank BH nastavljena je i ove godine. Spahiću se u realizaciji nove promotivne kampanje pridružila regionalna pop zvijezda Jelena Rozga.

"Ovom kampanjom smo prvenstveno željeli naglasiti pogodnosti poslovanja sa Sberbank BH. Želimo razviti osjećaj kod naših klijenata da su posebni, jer oni to u biti i jesu. Stoga ulažemo maksimalan napor da bismo im pružili više, ponudili najbolje uslove kreditiranja u pogledu roka otplate, iznosa, ali i visine kamatne stope, te različite dodatne pogodnosti", izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor Sberbank BH.

"Najdužim rokom otplate na tržištu, ali i iznosom kredita omogućili smo klijentima da objedine sve obaveze po osnovu zaduženja i plaćaju jednu ratu sa veoma povoljnim uslovima", naglasio je Spahić.

Za rokove do 7 godina Sberbank BH omogućava ugovaranje fiksne kamatne stope. Korisnicima zamjenskog kredita omogućeno je ugovaranje prekoračenja po tekućem računu i kreditne kartice bez naknade, a korisnici Plus paketa ostvaruju i dodatne pogodnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: