{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Proizvodi zanatlija iz kantona Sarajevo na sajmu u Izmiru

F
28.8.2006. u 13:24
0
0
Proizvodi zanatlija iz kantona Sarajevo na sajmu u Izmiru
0
Proizvodi zanatlija iz kantona Sarajevo na sajmu u Izmiru
Udruženje građana "Stari zanati" Kantona Sarajevo predstavit će svoje proizvode na 75. internacionalnom sajmu zanatstva i male privrede od 1. do 10. septembra u Izmiru.
Autohtone bosanskohercegovačke obrtničke proizvode oko 30 zanatlija predstavit će šestočlana delegacija Udruženja, a sa sobom će ponijeti i neke od proizvoda Vispaka, Sarajevske pivare i Klasa, kao i propagandni materijal Turističke zajednice Kantona Sarajevo i Grada Visoko.

Predsjednik Udruženja “Stari zanati” Mensur Bektić rekao je danas, na konferenciji za novinare u Sarajevu, kako će se na sajmu u Izmiru predstaviti oko 70 zemalja, a da je odlazak bh. zanatlija omogućen zahvaljujući donacijama Turske uprave za međunarodnu saradnju i razvoj (TICA), Skupštine i Vlade Kantona Sarajevo, te sarajevskih općina Stari Grad i Novi Grad.

-Sve što se može vidjeti na Baščaršiji bit će predstavljeno i u Izmiru, kazao je Bektić, te podsjetio da su na dva prethodna sajma u tom gradu bh. kompanije Grizelj i Lijanovići ostvarili zavidnu poslovnu saradnju.

Pale cijene nafte

28.08.2006. u 12:10
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: