Prodaju automobile, nekretnine, mašine: Porezna uprava zaplijenila imovinu preduzeća

Klix.ba
19.2.2019. u 14:51
24
24
Prodaju automobile, nekretnine, mašine: Porezna uprava zaplijenila imovinu preduzeća
24
Prodaju automobile, nekretnine, mašine: Porezna uprava zaplijenila imovinu preduzeća Foto: N. G./Klix.ba
Porezna uprava Federacije BiH objavila je da će u postupku prinudne naplate u februaru organizirati javnu prodaju zaplijenjene imovine poreznih obveznika dužnika u Kantonalnim poreznim uredima: Mostar, Tuzla, Novi Travnik, Sarajeva, Orašje i Bihać, zbog naplate dužnih javnih prihoda.
U Kantonalnom poreznom uredu Mostar javna prodaja zaplijenjene imovine održat će se 20. i 21. februara 2019. godine.

Za 20. februar zakazana je javna prodaja zaplijenjene imovine poreznog obveznika dužnika Mičel d.o.o Mostar, a za 21.februar prodaja imovine poreznih obveznika Tempo Vranica d.d. Mostar i Bejuti Sport d.o.o Mostar. Predmet prodaje su digitalni strojevi, poslovni prostori i motorna vozila. Također, 21. februara u Kantonalnom poreznom uredu Tuzla prodavat će se zaplijenjena imovina poreznih obveznika i to: teretna i putnička motorna vozila, nekretnine, razne mašine, oprema itd.

U Kantonalnom poreznom uredu Novi Travnik javna prodaja zaplijenjene imovine održat će se 20. 21. i 22. februara 2019. godine. Za 20. februar zakazana je prodaja imovine poreznih obveznika dužnika Auto kuća Buba d.o.o Vitez, Buba Commerce” d.o.o. Vitez i Jurčević” d.o.o. Vitez. Prodavat će se zaplijenjena teretna motorna vozila, zemljišta itd.

Porezna uprava Federacije BiH objavile je prodaja imovine poreznih obveznika ATP Špedicija” d.d. Bugojno, Dekor d.o.o. Vitez i Samoborka-Vatrostalna” d.o.o. Busovača, održat će se 21. februara. Kod sva tri porezna obveznika dužnika na prodaji su zemljišta koja su zaplijenjena u postupku prinudne naplate.

Za 22. februar zakazana je prodaja imovine poreznih obveznika Tomdar d.o.o. Kreševo, PPUP Grad prom” d.o.o. Travnik i Nail d.o.o. iz Donjeg Vakufa. Predmet prodaje su Hotel Vrbas,razne vrste zemljišta, industrijsko vozilo, poslovni objekti itd.

U Kantonalnom poreznom uredu Sarajevo 25. februara održat će se javna prodaja zaplijenjene imovine poreznih obveznika SPD „Musić“ i Hazarton d.o.o Sarajevo, a prodaje se zemljište i namještaj.

Javna prodaja zaplijenje imovine održat će se 27. februara u Kantonalnom poreznom uredu Orašje. Na prodaji je imovina poreznih obveznika Samah d.o.o Orašje i Exkluziv d.o.o Orašje.

U Kantonalnom poreznom uredu Bihać 28. februara održat će se javna prodaja zaplijenje imovine poreznih obveznika dužnika i to: UR Tomato Bihać i Novi most, a na prodaji su industrijske mašine, razna oprema i aparati, teretne mašine itd.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: