biznis
0

Prodaje se poslovna zgrada u Blažuju

Na prodaji je ukupno 3.940 bruto kvadratnih metara poslovne zgrade sagrađene 2005. godine i 1.380 metara pripadajuće zemljišne parcele u naselju Blažuj, Kanton Sarajevo. Više informacija dostupno na www.heta.ba.

HETA ASSET RESOLUTION BiH oglasila je prodaju modernog poslovnog objekta u naselju Blažuj, Kanton Sarajevo, izgrađenog 2005. godine.

Fleksibilna arhitektura, koja omogućava prilagodljivost objekta različitim namjenama, kvalitetna opremljenost enterijera, kao i povoljna poslovna lokacija glavne su značajke ovog objekta površine 3.940 bruto kvadratnih metara raspoređenih na pet etaža.

Zahvaljujući fleksibilnoj arhitekturi, sve etaže ovog objekta pružaju odlične predispozicije za transformaciju u izložbeno-prodajne, kao i uredske prostorije različitih veličina, ovisno o potrebama poslovanja. Funkcionalnosti objekta doprinosi i cargo lift, koji povezuje sve njegove dijelove. Objekat je vješto povezan i sa skladišnim prostorom. Staklena fasada sa termoizolacijom osigurava optimalno prirodno osvjetljenje.

Dodatnoj funkcionalnosti kompleksa doprinosi i prostrani manipulativni plato, dijelom dizajniran kao izložbena površina na otvorenom i kao parking za osoblje i posjetitelje sa cca 40 označenih parking mjesta.

Pristup za putnička i teretna vozila omogućen je direktno sa lokalne saobraćajnice. Više informacija dostupno na www.heta.ba.