{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prodaja zaplijenjene imovine u Mostaru

F
24.6.2008. u 12:45
0
0
Prodaja zaplijenjene imovine u Mostaru
0
Prodaja zaplijenjene imovine u Mostaru
Foto: Mostar
Porezna uprava Federacije BiH- Kantonalni porezni ured Mostar u srijedu 25. juna 2008. godine u 12 sati izvršiće Direktnu prodaju zaplijenjene imovine tri porezna obveznika i na taj način naplatiti dužnu poreznu obavezu u ukupnom iznosu od 301.929,56 KM.
Putem Direktne prodaje izvršiće se prodaja zapljenjene imovine dužnih poreznih obveznika: „Čamić“ d.o.o Mostar , čija dugovanja po osnovu neizmirenih obaveza iznose 27.329,90 KM, „Alpa-M“ d.o.o Mostar koja duguje 46.015,71 KM i „Intergraf“ d.o.o. Čapljina zbog duga od 228.583,95 KM, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

Prodaja imovine izvršit će se u Mostaru u prostorijama Kantonalnog poreznog ureda u ulici dr Ante Starčevića bb ( Zgrada Vlade FBiH).

Porezna uprava FBiH će u okviru svojih redovnih aktivnosti, a u skladu sa Zakonom o Poreznoj upravi F BiH nastaviti sa postupcima prinudne naplate dužnih obaveza iz cjelokupne imovine dužnika, kao krajnje mjere u svim slučajevima, nakon što se iscrpe svi načini naplate poreznih obaveza koje nisu izmirene u propisanim rokovima, navode iz Odsjeka za odnose s javnošću Porezne uprave FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: